کنترل بارداری بعد از 35 سالگی: گزینه های شما چیست؟

با عبور از سن 30 سالگی، طبیعی است که بدن شما شروع به تغییر کند. با این تغییر می‌تواند خطرات جدیدی برای سلامتی ایجاد کند، از جمله خطرات خاص مرتبط با روش‌های هورمونی کنترل بارداری مانند قرص، چسب و حلقه.

برای اکثر زنان، ادامه استفاده از قرص های ضد بارداری در نیمه دوم 30 سالگی بی خطر است. با این حال، چند نکته وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید، و همچنین چندین خطر برای سلامتی وجود دارد که در صورت داشتن سیگار یا داشتن شرایط سلامتی خاص باید در مورد آنها بدانید.

در زیر، همه چیزهایی را که باید در مورد گزینه های کنترل بارداری خود پس از رسیدن به سن سی و پنج سالگی بدانید، توضیح داده ایم. ما همچنین به رابطه بین روش کنترل بارداری و سلامت کلی باروری شما در طول سی سالگی توجه کرده ایم.

دلایل استفاده از کنترل بارداری

قرص های ضد بارداری، پچ و سایر روش های رایج کنترل بارداری هورمونی دارای فواید مختلفی هستند.

بزرگترین آنها توانایی آنها در کاهش خطر باردار شدن است. اکثر قرص های ضد بارداری که به طور کامل استفاده می شوند، تا 99 درصد (و 91 درصد با استفاده معمولی موثر) به عنوان نوعی از پیشگیری از بارداری مؤثر هستند. اما جلوگیری از بارداری تنها مزیت کنترل بارداری هورمونی نیست.

برخی از قرص های ضد بارداری نیز می توانند: آکنه از جمله آکنه ملتهب و کیستیک را با کنترل تولید هورمون‌های کمک‌کننده آکنه در بدن خود درمان و از آن پیشگیری کنید.

با دادن چرخه قاعدگی 28 روزه ثابت و قابل پیش بینی، کوتاه شدن دوره قاعدگی و کاهش دردهای قاعدگی، مدیریت قاعدگی خود را آسان تر کنید.

خطر ابتلا به برخی بیماری ها مانند کیست تخمدان و سرطان تخمدان را کاهش دهید.

علائم برخی از بیماری ها مانند اندومتریوز و سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) را درمان کنید.

علاوه بر کاهش خطر بارداری، همه اینها دلایل خوبی برای ادامه استفاده از کنترل بارداری با افزایش سن هستند.

آیا استفاده از کنترل بارداری بعد از 35 سالگی بی خطر است؟

روش های هورمونی پیشگیری از بارداری مانند قرص و چسب برای اکثر زنان 35 سال به بالا بی خطر هستند. در واقع، اکثر زنان سالم می توانند با خیال راحت از قرص های ضد بارداری استفاده کنند تا زمانی که به یائسگی برسند.

با این حال، برخی از خطرات سلامتی مرتبط با کنترل بارداری هورمونی بعد از 35 سالگی بیشتر در معرض خطر قرار می گیرند، به خصوص اگر سیگاری هستید یا سابقه بیماری های خاصی دارید.

اگر بیش از یک دهه است که از قرص های ضد بارداری استفاده می کنید – که به احتمال زیاد زمانی که وارد اواسط 30 سالگی می شوید – همچنین مهم است که از اثرات بالقوه ای که استفاده طولانی مدت از داروهای ضد بارداری هورمونی می تواند بر سلامتی شما داشته باشد آگاه باشید.

ما این موارد را در زیر پوشش داده‌ایم، از جمله شرایط خاصی که ممکن است در دهه‌های 30 و 40 زندگی شما رایج‌تر شود.

کنترل هورمونی بارداری و سرطان سینه

اولاً، در حالی که رابطه بین کنترل بارداری و سرطان سینه کاملاً شناخته شده نیست، استفاده طولانی مدت از کنترل بارداری هورمونی مانند قرص با افزایش جزئی در کل خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط است.

با این حال، افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه از این قرص بسیار بسیار اندک است. میزان سرطان سینه در زنان زیر 40 سال بسیار پایین است، به این معنی که اگر برای مدت طولانی از قرص یا سایر داروهای ضد بارداری هورمونی استفاده کرده اید، نیازی به وحشت نیست.

شایان ذکر است که بسیاری از مطالعاتی که برای ارتباط بین این قرص و سرطان سینه مورد استفاده قرار گرفتند، شامل زنانی بود که از قرص‌های قدیمی‌تر و نسل اول ضدبارداری استفاده می‌کردند که معمولاً حاوی دوز بیشتری از هورمون‌ها نسبت به قرص‌های مدرن بودند.

همچنین شایان ذکر است که این قرص در واقع خطر ابتلا به سرطان های دیگر مانند سرطان تخمدان و آندومتر را کاهش می دهد.

اگر سابقه خانوادگی سرطان سینه دارید، هنگام بحث در مورد گزینه های کنترل بارداری، مهم است که به پزشک خود در این مورد اطلاع دهید.

بسته به خطر شما، ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی شما ممکن است استفاده از قرص‌های ضدبارداری فقط حاوی پروژسترون یا قرص‌های کوچک را پیشنهاد دهد که کمتر با سرطان سینه مرتبط است.