ویدیوهای روابط بین بازیکنان تیمهای مختلف در شبکه اجتماعی تیکتاک آن چنان زیاد شده که در صندلیهای استادیوم در هر دو کشور میزبان، حرف از این است که «آیا میدانستید که هافبک هلندی با مدافع استرالیا قرار میگذارد، یا این که هافبک اصلی استرالیا با هم تیمی سابقش در لیگ سوئد نامزد کرده است.»
برای توصیف جام جهانی امسال زنان که به میزبانی مشترک استرالیا و نیوزلند در جریان است، میتوان به چندین نکته برتر اشاره کرد. تماشای آن واقعا جذاب و هیجانانگیز است و البته خیلی هم همجنسگرایی در آن برجسته است.
واشنگتنپست با اشاره به آمارگیری یک وبسایت خبری در مورد +LGBTQها نوشت؛ در ۳۲ تیم شرکتکننده در تورنمنت بازیهای جام جهانی فوتبال زنان، بیش از ۱۰۰ بازیکن و مربی به صورت علنی دگرباش جنسی هستند.
در تازهترین جام جهانی مردان که سال گذشته در قطر برگزار شد، هیچ بازیکنی به صورت آشکار همجنسگرا نبود. اما در جام جهانی فوتبال زنان، این بازیکنان علنا دگرباش، بخش جداییناپذیری از این ورزش شدهاند.
به نظر میرسد تیم فوتبال زنان استرالیا، بیشترین بازیکنان همجنسگرا را در بین سایر تیمها دارد. چرا که بیش از نیمی از بازیکنان این تیم ۲۳ نفره از جمله «سام کر»، کاپیتان تیم علنا +LGBTQ هستند. رابطه این مهاجم با کریستی میویس بازیکن آمریکایی یکی از شناختهشدهترین روابط در دنیای فوتبال است.
در ماه فوریه، تیم زنان استرالیا معروف به «ماتیلداها»، هنگام بازی با اسپانیا در بازیهای جام ملتها در ماه فوریه، پیراهنهای رنگینکمانی را به نشان «افتخار همجنسگرایان» بر تن کرده بودند.
دیگر بازیکنان برجستهای که علنا به آنچه در بین همجنسگرایان «افتخار» نامیده میشود بالیدهاند عبارتند از «مگان راپینو» از ایالات متحده، «مارتا» از برزیل و «ریچل دالی» از تیم انگلیس.
«پرنیل هاردر» دانمارکی و «ماگدالنا اریکسون» از سوئد هم از سال ۲۰۱۴ تا کنون با هم در رابطه هستند.
این حد از علنی بودن گرایشات جنسی برای طرفداران همجنسگرایی امری مهم تلقی میشود.
در سطح باشگاهی فوتبال مردان نیز، «جاش کاوالو» بازیکن لیگ برتر استرالیا، «جیک دنیلز» مهاجم بلکپول از لیگ فوتبال انگلیس و «یاکوب یانکتو» هافبک جمهوری چک که به سری آ ایتالیا پیوسته است، از معدود بازیکنانی هستند که در سالهای اخیرا تمایلات همجنسگرایانه خود را به صورت علنی اعلام کردهاند