با پایان سال ۲۰۲۳ قصد داریم به معرفی بهترین گوشیهایی بپردازیم که توانستهاند در این یک سال به عنوان بهترین گوشی از لحاظ اسپیکر شناخته شوند.
یکی از مهمترین قابلیتهای یک گوشی هوشمند اسپیکر آن است. برای آن دسته از افرادی که علاقهمند به گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم و سریال هستند، تجهیز گوشی به یک اسپیکر خوب و قدرتمند بسیار حیاتی است اما در بسیاری از مواقع این قطعه در مقایسه با نمایشگر، باتری، دوربین، قدرت پردازشی و… کمتر مورد توجه قرار میگیرد.
اما اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که کیفیت اسپیکر یک گوشی برایتان بسیار مهم است، در این مطلب همراه ما باشید تا بهترین گوشی ها را از لحاظ کیفیت اسپیکر به شما معرفی کنیم.
بهترین گوشی ها بر اساس کیفیت اسپیکر با توجه به ۱۱۰ بررسی مختلفی که روی گوشیها صورت گرفته انتخاب شدهاند. بارها و بارها به صدای ضبط شده توسط این گوشیها گوش داده شده و در نتیجه بهترینها در ۵ دستهی مختلف انتخاب شدهاند؛ بهترین گوشیهای تاشو، بهترین پرچمداران جمع و جور، بهترین گوشیهای میانرده، بهترین گوشیهای بالارده و در نهایت هم به بهترین تبلتها از لحاظ کیفیت اسپیکر اشاره خواهیم کرد.
از آن جایی که اندازه و ابعاد گوشی روی انتخاب نوع اسپیکر هم تأثیر زیادی دارد، در نتیجه پرچمداران کوچک و بزرگ را در دو دستهی مختلف بررسی کردهایم. برای اینکه شما هم بتوانید بهترین گوشی از لحاظ اسپیکر را در هر بخش انتخاب کنید، یک هدفون با کیفیت را در کنار خود داشته باشید و این متن را تا انتها دنبال کنید.
بهترین گوشی تاشو از لحاظ اسپیکر
از آن جایی که دو نوع گوشی تاشو داریم، منطق حکم میکند آنها را در دو دستهی مختلف با هم بررسی کنیم. در ابتدا با گوشیهای تاشوی بزرگ شروع میکنیم. آنر مجیک Vs در این تست توانست عنوان بهترین گوشی تاشو از لحاظ بلندی صدای اسپیکر را به خود اختصاص دهد. بعد از آن هم اوپو فایند N3، ویوو X فولد 2، گلکسی زد فولد 5 و شیائومی میکس فولد 3 قرار دارند که نمانیدهی ویوو، سامسونگ و شیائومی اختلاف زیادی با هم ندارند.
جالب اینجاست که وانپلاس اوپن و اوپو فایند N3 توسط دو شرکت خواهد ساخته شده و کاملا شبیه به هم هستند اما به صورت کلی، به شکلی نسبتا محسوسی عملکرد نمایندهی اوپو بهتر است.
در بخش گوشیهای فلیپ، این فایند N3 فلیپ بود که توانست به مراتب بلندتر از گلکسی زد فلیپ 5 ظاهر شده و صدر جدول را تصاحب کند. در جدول بالا هرچه عدد کنار منفی کمتر باشد، یعنی گوشی عملکرد بهتری از لحاظ بلندی صدا از خود به نمایش گذاشته است.
از لحاظ کیفیت صدا، اوپو فایند N3، وانپلاس اوپن و گلکسی زد فولد ۵، بهترین گوشیها لقب گرفتهاند. هرچند ویوو X فولد 2 هم از نگاه برخیها میتوانست در جایگاه نخست قرار بگیرد.
در بین گوشیهای فلیپ هم از لحاظ کیفیت کلی صدا، این زد فلیپ ۵ بود که توانست فایند N3 فلیپ را از پیش رو بردارد در حالی که از لحاظ بلندی صدا از آن ضعیفتر ظاهر شده بود.
بهترین پرچمدار جمع و جور از لحاظ بلندگو
بهترین گوشی پرچمدار کوچک از لحاظ بلندی صدای اسپیکر بر اساس امتیازات ثبت شده، گوگل پیکسل ۸ است که در فاصلهای بسیار کمتر از خود، اکسپریا ۵ مارک ۴ و آیفون ۱۵ پرو اپل را میبیند. دو گوشی آخر از این لیست پنجتایی هم گلکسی اس ۲۳ و ایسوس ذنفون ۱۰ هستند که محدودهی امتیازیشان مشابه دو گوشی دوم و سوم بوده است.
اما از لحاظ کیفیت کلی صدا، گلکسی اس ۲۳ و آیفون ۱۵ پرو با اختلاف بسیار نزدیکی رتبهی اول و دوم را به خود اختصاص دادهاند.
بهترین گوشی پرچمدار از لحاظ کیفیت بلندگو
بهترین گوشی پرچمدار از لحاظ بلندی صدا، آنر مجیک ۵ پرو، آیفون ۱۵ پرو مکس و نوبیا رد مجیک ۹ پرو بودهاند که اختلاف بسیار کمی هم نسبت به هم دارند. بعد از آنها هم گلکسی اس ۲۳ اولترا، شیائومی ۱۳ اولترا و راگ فون ۷ به صورت مشترک، پیکسل ۸ پرو و هواوی P60 پرو قرار دارند که در بین تمام این گوشیها فقط نمایندهی گوگل و هواوی امتیاز «خوب» را کسب کردهاند. سایر گوشیها از لحاظ بلندی صدا، امتیاز «خیلی خوب» را به خود اختصاص دادند.
بهترین گوشی میانرده از لحاظ اسپیکر
در بین گوشیهای میانرده که تعدادشان هم زیاد بود، شیائومی پوکو X5 پرو و اوپو رینو ۱۰ توانستند از لحاظ بلندی صدای اسپیکر عنوان بهترین گوشی را مال خود کنند. بعد از آنها هم شیائومی ۱۳ تی، وانپلاس نورد N30، و نورد 3 قرار دارند. در ردههای شش تا هشت هم گوشیهایی نظیر گلکسی A34، پیکسل 7a و گلکسی A54 را شاهد هستیم.
اما وقتی صحبت از کیفیت صدا میشود، شیائومی 13T در صدر قرار میگیرد و کیفیتی در حد و اندازهی مدل پرو را ارائه میدهد. اما چون مدل پرو برای یک میانرده خیلی گران بود تصمیم گرفتیم مدل استاندارد را به لیست بیاوریم. گلکسی A34 و A54 از لحاظ کیفیت کلی شبیه به هم بودند و مشترکاً رتبهی دوم را اشغال میکنند.
در نهایت هم رتبهی سوم به وانپلاس نورد 3 و پوکو X5 پرو رسید که مشترکاً در رتبهی سوم قرار گرفتند. البته بسته به نوع ترک پخش شده، امتیازها میتواند بین آنها به گونهای جابجا شود که یکی جای دیگری را تصاحب کند.
وانپلاس نورد N30 به عنوان یک میانردهی ارزان توانست عالی ظاهر شود و رتبهی چهارم را به خود اختصاص دهد. هرچند پتانسیل این را دارد که در رتبهی سوم هم شاهد حضور آن باشیم.
بهترین تبلت از لحاظ کیفیت بلندگو
در نهایت میرسیم به تبلتها که غالبا به خاطر اندازهی بزرگشان، امتیاز خوبی از لحاظ بلندی و کیفیت صدا کسب میکنند. از لحاظ بلندی صدا، گلکسی تب اس ۹ اولترا توانست استثنائی عمل کند و پشت سر خود هم هواوی میت پد پرو ۱۳٫۲ و وانپلاس پد را میبیند. شیائومی ردمی پد SE، آنر پد X9 و شیائومی پد ۶ هم با اختلاف کمی نسبت به هم در ردهی چهارم تا ششم قرار گرفتند.
از لحاظ کیفیت صدا، هواوی میت پد پرو ۱۳٫۲ توانست از سایر تبلتها بهتر ظاهر شود و عنوان بهترین تبلت از لحاظ کیفیت صدا را به خود اختصاص دهد و نمایندهی سامسونگ را پشت سر بگذارد. اما در بین تبلتهای میانرده، وانپلاس پد و شیائومی پد ۶ بهترین ظاهر شدند که البته خیلی هم ارزان نیستند. ارزانترین تبلت از لحاظ کیفیت اسپیکر، بدون شک ردمی پد SE است که کیفیت فوقالعادهای دارد.
منبع: سرگرمی