معرفی ۱۰ ابزار هوش مصنوعی برتر برای اندروید و آیفون

اپلیکیشن‌های هوش مصنوعی، پلتفرم‌هایی هستند که از فناوری هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و پردازش زبان‌های طبیعی برای انجام کارهایی مثل ویرایش تصویر استفاده می‌کنند که معمولاً نیاز به مهارت‌های انسانی دارند. بهترین مثال در این زمینه، چت‌جی‌پی‌تی از شرکت OpenAI است که به سوالات یا دستورات کاربران پاسخ داده و حتی اشتباهات خودش را هم تشخیص می‌دهد. این قابلیت با تحلیل مجموعه داده‌های بزرگ گردآوری شده از منابع مختلف در اینترنت و انتخاب مرتبط‌ترین و مناسب‌ترین پاسخ‌ها ایجاد شده است.

یا دستیارهای مجازی مثل سیری و الکسا را در نظر بگیرید که هر دو، فرمان‌های صوتی را تشخیص داده و اطلاعات لازم را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

با در نظر گرفتن این نکات، در ادامه مطلب با بهترین اپلیکیشن های هوش مصنوعی آشنا می‌شوید:

۱. AI Mirror

قیمت: رایگان/ 29.99 دلار در سال
پلتفرم‌ها: iOS و اندروید
مزایا:
استفاده از انواع فیلترها برای ایجاد جلوه‌هایی متفاوت
جزء بهترین اپلیکیشن‌ها با فیلترهای ساخته شده توسط هوش مصنوعی
قابلیت ایجاد تصاویری بسیار زیبا
معایب:
تبلیغات زیاد که گاهی اوقات بارگذاری نمی‌شوند و گران بودن طرح اشتراک
گاهی اوقات عملکرد خوبی ندارد.
AI Mirror یکی از بهترین برنامه های هوش مصنوعی برای ویرایش و تغییر عکس‌ها است. این اپلیکیشن، از هوش مصنوعی برای ایجاد فیلترهای خاص استفاده می‌کند. طبق تجربه کاربران، AI Mirror در اکثر مواقع به خوبی کار می‌کند اما در نسخه رایگان آن تبلیغات زیادی وجود داشته و برای حذف آنها باید هزینه زیادی پرداخت کنید. می‌توانید یک عکس دلخواه را اضافه کرده و یک سبک برای آن انتخاب کنید تا هوش مصنوعی آن را متناسب با سبک مورد نظر شما تغییر دهد.
این اپلیکیشن، از نظر حفظ رنگ پوست کمی مشکل دارد و برای پردازش تصویر حیوانات هم گاهی اوقات عملکرد خیلی خوبی ندارد؛ اما با توجه به جوان بودن این فناوری، انتظار می‌رود که به مرور شاهد رفع نقطه ضعف‌های آن باشیم.
SuperImage یک برنامه هوش مصنوعی برای گوشی است که از نظر افزایش مقیاس عکس‌ها بهتر از AI Mirror کار می‌کند اما در حال حاضر فقط نسخه اندروید آن موجود است.

۲. Ask AI

قیمت: رایگان/ 39.99 دلار
پلتفرم‌ها: iOS و اندروید
مزایا:
قابل استفاده با بیشتر زبان‌ها
استفاده از چت‌جی‌پی‌تی
یک اپلیکیشن هوش مصنوعی کمیاب با مجوز استفاده مادام العمر
عملکرد بسیار خوب
معایب:
قیمت بالای طرح پریمیوم
محدود بودن بسیاری از قابلیت‌ها به نسخه پرو
ممکن است بعضی از ورودی‌ها، خروجی مورد نظر را ایجاد نکنند.
اپلیکیشن‌های چت با هوش مصنوعی در ابتدا عملکرد چندان خوبی نداشتند؛ اما خوشبختانه حالا شاهد ارایه محصولاتی هستیم که بسیار خوب کار می‌کنند. Ask AI یکی از بهترین اپلیکیشن های هوش مصنوعی است که از ChatGPT-4 استفاده کرده و قابلیت‌های مورد نظر را در اختیار شما قرار می‌دهد. در این اپلیکیشن، می‌توانید از هوش مصنوعی سوال بپرسید تا به شما پاسخ دهد.
قیمت Ask AI قبلاً مناسب‌تر بود اما حالا بسیاری از قابلیت‌ها و امکانات آن به نسخه پرداختی این اپلیکیشن محدود شده‌اند. در هر صورت، اگر رابط کاربری چت‌جی‌پی‌تی مورد پسند شما نیست، Ask AI می‌تواند بهترین برنامه هوش مصنوعی برای شما باشد.

۳. Imagine

قیمت: رایگان/ 38.99 دلار در سال و 109.99 دلار مادام العمر
پلتفرم‌ها: iOS و اندروید
مزایا:
عملکرد خیلی خوب و بدون مشکل
تبلیغات نسخه رایگان اپلیکیشن مثل خیلی از اپلیکیشن‌ها مزاحم و شدید نیستند.
کیفیت بالای تصاویر تولید شده
معایب:
برای هر عکسی که تولید می‌کنید باید یک تبلیغ ببینید و قیمت طرح اشتراک اپلیکیشن بالا است.
گاهی اوقات، نتایج آن طور که انتظار می‌رود نیستند.
Imagine یک برنامه هوش مصنوعی موبایلی است که فقط با کلمات کار می‌کند. کافیست به این اپلیکیشن بگویید که قصد کشیدن چه چیزی را دارید تا تصویر مورد نظر را برای شما طراحی کند. در نسخه رایگان این اپلیکیشن باید برای ویرایش هر عکس، یک ویدیوی تبلیغاتی مشاهده کنید.
یا اینکه می‌توانید برای حذف تبلیغات، طرح‌های هفتگی، سالیانه یا مادام العمر را تهیه کنید. این اپلیکیشن، بسیار خوب کار می‌کند و نسبت به بسیاری از اپلیکیشن‌های رقیب سرعت عمل بسیار خوبی دارد. اگر به دنبال بهترین اپ هوش مصنوعی برای تصویرسازی هستید، حتماً Imagine را امتحان کنید.

۴. Microsoft Edge Browser

قیمت: رایگان
پلتفرم‌ها: iOS و اندروید
مزایا:
عملکرد بسیار خوب قابلیت جستجو
سرعت بالا و داشتن افزونه‌های مختلف مثل ادبلاکر و قابلیت همگام سازی با نسخه دسکتاپ
احتمال ارتقای پیوسته تکنولوژی مایکروسافت اج به مرور زمان
معایب:
جایگزین کردن سیستم جستجوی گوگل برای بسیاری از کاربران سخت است.
وجود تبلیغات غیرقابل حذف
بسیاری از امکانات مایکروسافت اج نادیده گرفته شده‌اند؛ در حالی که این مرورگر بسیار خوب کار می‌کند و به کاربران امکان می‌دهد که با اکوسیستم‌هایی به غیر از گوگل یا اپل هم در ارتباط باشند. این مرورگر به هوش مصنوعی Copilot هم دسترسی دارد و امکان جستجوی بسیار پیشرفته‌تر را با کمک این فناوری فراهم می‌کند. کافیست یک سوال بپرسید تا متناسب با سوال یا دستور شما، یک جستجو در وب انجام شود.
مرورگر اج، قابلیت‌های مختلف دیگری هم دارد از جمله امکان خلاصه سازی متون وب و ابزارهای تصویرسازی. انتظار می‌رود که مایکروسافت همچنان به توسعه و پیشرفت مرورگر خودش ادامه دهد و اج به مرورگر تبدیل به بهترین هوش مصنوعی رایگان شود.

۵. Microsoft SwiftKey Keyboard

قیمت: رایگان
پلتفرم‌ها: iOS و اندروید
مزایا:
عملکرد بسیار خوب با قابلیت پیش‌بینی دقیق کلمات و اصلاح خودکار
سیستم پشتیبان گیری از داده‌ها برای انتقال آموخته‌ها به دستگاه‌های جدید
رایگان بودن و نداشتن تبلیغات درون برنامه‌ای
ادغام با Microsoft Copilot
معایب:
محدودیت تم‌ها و نداشتن طراحی Material You
سختی استفاده در مقایسه با عملکرد روان Gboard
مدتهاست که Microsoft SwiftKey هم برای ارتقای تجربه تایپ از هوش مصنوعی استفاده می‌کند. این کیبورد با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی شیوه تایپ کردن توسط کاربر را یاد گرفته و سپس بر اساس این یادگیری‌ها، کلمات و اصلاحات خودکار مناسب را پیشنهاد می‌دهد.
Microsoft SwiftKey در عمل بسیار خوب کار می‌کند اما Gboard نسبت به آن کمی روان‌تر است. در هر صورت، هنوز در Gboard امکان دسترسی به جمینی وجود ندارد اما در SwiftKey کاربران به Copilot و قابلیت‌هایی مثل مولد ایموجی و قابلیت ترکیب و غیره دسترسی دارند. ادغام با هوش مصنوعی، SwiftKey را تبدیل به یکی از بهترین اپلیکیشن های هوش مصنوعی کرده است.

۶. Nova

قیمت: رایگان/ 7.99 دلار در هفته و 59.99 دلار در سال
پلتفرم‌ها: iOS و اندروید
مزایا:
عملکرد خوب و سریع
رابط کاربری مفید و خوانایی پاسخ‌ها
قابلیت کار به بیشتر زبان‌ها و پاسخ دهی به بیشتر سوالات
معایب:
یکی از گران‌ترین چت بات‌های مجهز به چت‌جی‌پی‌تی
احتمال خطا در پاسخ دادن به سوالات پیچیده‌تر
یکی دیگر از برنامه های هوش مصنوعی برای آیفون و همچنین اندروید، Nova است که مثل Ask AI با استفاده از قابلیت‌های چت‌چی‌پی‌تی کار می‌کند. این برنامه هوش مصنوعی موبایلی برای پاسخ دادن به سوالات کاربران از ChatGPT-4o استفاده می‌کند و عملکرد بسیار خوبی در این زمینه دارد.
بسیاری از کاربران بدون هیچ مشکلی از Nova استفاده کرده‌اند اما بعضی دیگر گزارش داده‌اند که این اپلیکیشن در پاسخ به سوالات پیچیده دچار مشکل می‌شود. در مجموع، این اپلیکیشن هم مثل بیشتر چت بات‌های هوش مصنوعی کار می‌کند. در این اپلیکیشن، یک کادر گفتگو قرار دارد که در آن سوالات مورد نظرتان را وارد کرده و جواب آنها را دریافت می‌کنید. نسخه رایگان این اپلیکیشن محدود و نسخه پریمیوم آن گران قیمت است و برخلاف Ask AI امکان تهیه طرح اشتراک آن به صورت مادام العمر وجود ندارد.
اگر به دنبال بهترین اپلیکیشن هوش مصنوعی در این حوزه هستید، Genie هم می‌تواند انتخاب خیلی خوبی برای شما باشد.

۷. Snapchat

قیمت: رایگان/ 3.99 دلار در ماه و 39.99 دلار در سال (و برای چت بات هوش مصنوعی، 3.99 دلار در ماه)
پلتفرم‌ها: iOS و اندروید
مزایا:
یکی از معدود اپلیکیشن‌هایی که قابلیت ایجاد فیلترهای عکس با کمک هوش مصنوعی و یک چت بات مجهز به چت‌جی‌پی‌تی را دارد.
صدها میلیون نفر از اسنپ چت استفاده می‌کنند و یک اپلیکیشن بسیار پرطرفدار است.
تنوع و تغییر پی در پی فیلترها
معایب:
اضافه شدن هزینه‌ها پس از مجهز شدن به چت‌جی‌پی‌تی
ممکن است سلیقه بعضی از کاربران نباشد.
معرفی بهترین اپلیکیشن های هوش مصنوعی را با اسنپ چت ادامه می‌دهیم که در اصل یک سرویس پیام رسان بسیار پرطرفدار است؛ اما مدتهاست که از فیلترهای مجهز به هوش مصنوعی استفاده می‌کند. همچنین، اضافه شدن چت بات My AI که با استفاده از فناوری چت‌جی‌پی‌تی ساخته شده، باعث شده که اسنپ چت برای بسیاری از کاربران این اپلیکیشن تبدیل به بهترین برنامه هوش مصنوعی شود.
احتمالاً شما هم با طرز کار اسنپ چت آشنا هستید. کافیست یک عکس یا ویدیو گرفته، آن را برای دوستان خودتان ارسال کرده و از آنها برای برقراری ارتباط با دیگران استفاده کنید. به احتمال زیاد به زودی با پیشرفت و توسعه بهترین اپلیکیشن های هوش مصنوعی، سرویس‌ها و اپلیکیشن‌های دیگر هم مجهز به امکانات مشابهی خواهند شد؛ اما در حال حاضر، اسنپ چت بهترین اپ هوش مصنوعی پیام رسان محسوب می‌شود.

۸. Socratic

قیمت: رایگان
پلتفرم‌ها: iOS و اندروید
مزایا:
استفاده متفاوت و منحصربفرد از هوش مصنوعی
دارای منابع مختلف برای کمک به آموزش مسائل
پشتیبانی از انواع ریاضیات، علوم، تاریخ و ادبیات
معایب:
بر اساس یک هوش مصنوعی شناخته شده ساخته نشده است.
نسخه iOS بیشتر از نسخه اندروید به روزرسانی می‌شود.
Socratic یکی از بهترین اپلیکیشن های هوش مصنوعی رایگان و یک اپلیکیشن آموزشی فوق العاده از گوگل است. کاربران می‌توانند از تکالیفی که در حل آنها دچار مشکل شده‌اند عکس بگیرند تا اپلیکیشن منابع مفید را برای کمک به حل مسئله مورد نظر پیدا کند.
می‌توانید از Socratic درباره موضوعات پشتیبانی شده سوال بپرسید تا با کمک منابع آنلاین، پاسخ سوال شما را پیدا کند. Google Photomath هم یکی از بهترین برنامه های هوش مصنوعی رایگان و جایگزینی بسیار مناسب برای حل تکالیف ریاضی است.

۹. WhatsApp

قیمت: رایگان/ قیمت ربات‌ها متنوع است.
پلتفرم‌ها: iOS و اندروید
مزایا:
یکی از محبوب‌ترین اپلیکشن‌های پیام رسان سطح جهان با کاربران بسیار زیاد
امکانات هوش مصنوعی متنوع Meta AI
قابلیت دسترسی در سایر اپلیکیشن‌های متعلق به متا
معایب:
هوش مصنوعی متا به میزان زیادی جایگزین قابلیت جستجو در واتساپ شده است.
امکانات بسیار زیاد محصولات رقیب
واتساپ در ابتدا چند چت بات مجهز به ChatGPT را ارایه داده بود که می‌توانید آنها را به این اپلیکیشن پیام رسان اضافه کنید. اما حالا شرکت متا مالک این پیام رسان، یک دستیار هوش مصنوعی اختصاصی را عرضه کرده است. این قابلیت به نام Meta AI به کاربران امکان می‌دهد با استفاده از مولد تصویر Imagine، بر اساس متون وارد شده تصویر ایجاد کنند. همچنین این هوش مصنوعی قابلیت ویرایش عکس و پیدا کردن ریلز را هم دارد.
Meta AI در فیسبوک، اینستاگرام و مسنجر فیسبوک هم قابل استفاده است اما با توجه به تعداد زیاد کاربران واتساپ، می‌تواند برای این پیام رسان بسیار مفید و مؤثر باشد. این فناوری، واتساپ را تبدیل به یکی از بهترین برنامه های هوش مصنوعی کرده است.
در حال حاضر، اپلیکیشن‌های مختلف دیگر هم قابلیت‌های مبتنی هوش مصنوعی مختلفی را ارایه داده‌اند؛ مثلاً وایبر یک قابلیت خلاصه سازی چت دارد و تلگرام هم ربات‌های چت‌جی‌پی‌تی را در اختیار کاربران قرار داده است.

۱۰ WOMBO Dream

قیمت: رایگان/ 9.99 دلار در ماه، 89.99 دلار در سال و 99.99 دلار یک باره
پلتفرم‌ها: iOS و اندروید
مزایا:
عملکرد خوب
سبک‌های هنری مختلف قابل انتخاب
کیفیت بالای تصاویر تولید شده از نظر معیارهایی مثل رزولوشن
معایب:
قیمت بالای نسخه پرو و محدودیت امکانات نسخه رایگان
ممکن است برای درخواست‌های پیچیده، تصاویر دقیقی تولید نشود.
معرفی بهترین اپلیکیشن های هوش مصنوعی را با WOMBO Dream به پایان می‌بریم که جزء اولین اپلیکیشن‌های تولید عکس توسط هوش مصنوعی است. عملکرد این اپلیکیشن هم مثل سایر برنامه های هوش مصنوعی برای iOS و اندروید است. کافیست یک عکس یا پرامپت متنی را در این اپلیکیشن وارد کنید تا برای شما اثر هنری تولید کند.
مزایا و معایب کلی این اپلیکیشن هم مثل سایر اپلیکیشن‌های این گروه هستند. گاهی اوقات وقتی از توضیحات خاصی استفاده می‌کنید، تصویر تولید شده دقیقاً با آنچه انتظار می‌رود منطبق نیست. نسخه رایگان این اپلیکیشن سرعت کمتر و تبلیغات دارد. اما اگر قصد دانلود برنامه هوش مصنوعی برای اندروید و یا iOS را دارید، این اپلیکیشن می‌تواند گزینه خوبی باشد. یکی از مزایای WOMBO Dream سابقه طولانی فعالیت آن است؛ در نتیجه نسبت به خیلی از اپلیکیشن‌های رقیب، فرصت بیشتری برای توسعه و پیشرفته داشته است.
اگر به دنبال یک برنامه هوش مصنوعی برای گوشی هستید که با فناوری Midjourney ساخته شده و قابلیت تولید تصاویر انیمه را داشته باشد، Niji Journey را به شما توصیه می‌کنیم.

جمع‌بندی

امروزه کاربران اپلیکیشن‌ها به دنبال تجربیات شخصی سازی شده و محصولاتی با طراحی قابل درک و جذاب هستند. ادغام هوش مصنوعی در اپلیکیشن‌ها به شرکت‌ها امکان می‌دهد که صرف نظر از صنعتی که در آن مشغول هستند، راحت‌تر نظر مثبت کاربران را جلب کنند. با توجه به امکانات و قابلیت‌های بی‌شمار هوش مصنوعی، حالا شاهد تولید انواع اپلیکیشن‌ها برای ویرایش عکس، یادگیری زبان، ترجمه تماس‌های تلفنی و غیره هستیم. امیدواریم که این مطلب به شما برای آشنایی و انتخاب بهترین اپلیکیشن های هوش مصنوعی کمک کرده باشد.

منبع: تکراتو