کشورهای جهان تمایل دارند در برخی رتبهبندیها، جایگاه اول را بهخود اختصاص دهند و ازطرف دیگر قرار گرفتن در صدر فهرست برخی از رتبهبندیها مثل میزان اعتیاد به گوشیهای هوشمند چندان جالب نیست.
Electronics Hub گزارش تحلیلی خود را درمورد میزان اعتیاد مردم کشورهای مختلف جهان به گوشیهای هوشمند منتشر کرده است. ایالاتمتحده بهعنوان یکی از اصلیترین بازارهای گوشیهای هوشمند در این فهرست، جایگاه بیستم را بهخود اختصاص داده است.
رتبهبندی کشورهای جهان ازنظر میزان اعتیاد به گوشیهای هوشمند فهرست Electronics Hub، کشورهایی را نشان میدهند که مردم آنها زمان بیشتری از وقت خود را صرف کار کردن با گوشیهای هوشمند میکنند؛ فهرستی که فیلیپین در صدر آن قرار دارد.
گوشیهای هوشمند امروزی کاربردهای مختلفی دارند طبق جدیدترین آمارها، مردم فیلیپین تقریباً یکسوم (32.53 درصد) از روز خود را با گوشیهایشان سپری میکنند. مردم برزیل نیز 32.46 درصد از زمان خود را در هر روز با گوشیهای هوشمند کار میکنند و در جایگاه دوم فهرست مذکور قرار دارند.
بهنوشتهی 9to5Mac، با وجود اینکه بیشترین تعداد کاربران گوشیهای هوشمند متعلق به چین است (بیشاز ۹۵۰ میلیون نفر)، اما مردم این کشور فقط 19.54 درصد از روز خود را با گوشیها سپری میکنند. در ادامه رتبهبندی کامل میزان اعتیاد مردم کشورهای جهان به گوشیهای هوشمند آورده شده است:
فیلیپین، برزیل، آفریقای جنوبی، تایلند، آرژانتین، اندونزی، شیلی، کلمبیا، مکزیک، ترکیه، مالزی، امارات متحدهی عربی، رومانی، عربستان سعودی، تایوان، هندوستان، پرتغال، روسیه، اسرائیل و ایالاتمتحدهی آمریکا.
البته گوشیهای هوشمند فقط یکی از محصولاتی هستند که مردم سرتاسر جهان روزانه زمان زیادی با آنها کار میکنند و در این میان دستگاههای دیگری مثل تبلتها و کامپیوترها نیز وجود دارند. در ادامه، رتبهبندی مدت زمانی که مردم کشورهای مختلف با این دستگاهها کار میکنند، آورده شده است:
آفریقای جنوبی ۵۸٫۲۱ درصدبرزیل ۵۶٫۶۱ درصد
فیلیپین ۵۴٫۴۴ درصدآرژانتین ۵۳٫۸۰ درصد
کلمبیا ۵۳٫۲۰ درصدشیلی ۵۱٫۵۹ درصد
مکزیک ۴۸٫۶۰ درصدتایلند ۴۸٫۵۶ درصد
روسیه ۴۸٫۰۱ درصدمالزی ۴۷٫۳۴ درصد
گفتنی است مردم آمریکا و بریتانیا بهترتیب 42.58 درصد و 35.66 درصد از روز خود را با تبلت یا کامپیوتر کار میکنند. کمترین آمار در این فهرست به کشور ژاپن تعلق دارد که 21.7 درصد است.